Bizimle iletişime geçin

Haberler

MERYEMANA’YI GENEL KLASMAN İDDİALILARINA SORDUK

Nicolas Roche: Dünkü etabın son tırmanışında atak yaptım ve bugün için rakiplerimi test etmek istedim. Onlar da açıkçası güçlü bir cevap verdiler atağıma. Çok uzun bir tırmanıi değildi dün ve fark yaratmamk mümkün olmadı. Bugün ise tamamıyla farklı bir tırmanış var. Hem daha uzun hem de eğimi daha yüksek. Bir şeyler denemek için iyi bir kondisyona sahibim.

Tırmanışı çok fazla bilmiyorum. Geçtiğimiz yıl televizyonda izlemiştim. Sadece ne kadar uzunlukta olduğunu ve ortalama eğim gibi değerleri biliyorum.

Bugün dikkat edilmesi gereken kişi şüphesiz Ulissi ama aynı zamanda Lutsenko’yu da göz ardı edemeyiz. Nathan Haas da her zaman sezon sonu yarışlarında formda olan isimlerden biridir.

 
Mustafa Sayar: Bugün benim için iyi bir etap. Umarım önlerde etaba girip, günümde de olursam önlerde bitirmek istiyorum. Tabi bazı handikaplarımız var, hem milli takım olarak hem de kulüp takımı olarak bu yıl çok fazla yarışa giremedik. O yüzden diğer rakiplerimize göre süratimiz çok eksik. Bu yıl bizim için altı ay sonraki turun hazırlığı gibi geçecek. Geçtiğimiz yıl özellikle üç tane ameliyat geçirdim belimden. Yeni atlattım, benim için zor oldu ama toparladım. Bu kadar olumsuzluğa rağmen önlerde tutunup şansımı deneyeceğim.

Etap favorisi olarak Diego Ulissi ve Nicolas Roche’u görüyorum. Manzana-Postobon ve Caja Rural’e de dikkat etmeliyiz. Kendi açımdan da onlarla birlikte yokuş girmem önemli. Yokuşa gelmeden önce takımlar yüksek bir tempo yaparak tırmanışçılarını önlere taşıyor. Bizim takımımızın da bunu en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Ben de o bisikletçilere tutunabilirsem şansımı deneyeceğim.

Asıl hedefim ilk 10. Eskisine göre çok hazır değilim, bazı şanssızlıklar yaşadım. Ama Nisan’daki TUR için daha iyi hazırlanıp daha güçlü gelmeyi hedefliyorum.

Zdenek Stybar: Bugün takım halinde iyi bir tırmanışçı olan James Knox’a çalışacağız. Genç bir bisikletçi ama onu tırmanış öncesi iyi bir pozisyona koymayı deneyeceğiz. Açık konuşmak gerekirse Meryemana tırmanışı hakkında yeterli bilgiye de sahip değilim.
Kendi açımdan elbette sezonun sonu ama burada hoş bir yarış koşuyoruz ve sezonu böyle güzel bir yarışla kapamak güzel oldu.

Louis Vervaeke: Ekim ayında form durumumu tam olarak bilmek açıkçası biraz zor. Dün kendimi fena hissetmedim, umarım bugün de aynısı olur. Bugün Felline için de bir planımız var ve umarım her şey yolunda gider.
Tırmanış hakkında fazla bir bilgim yok. Tek bildiğim çok uzun olmadığı ve sonunda patlayıcı bir atak gerektirdiği. Geçtiğimiz sene kazanmasının ardından bu sene de bence en büyük favori Diego Ulissi. Etabın da onun karakteristiğine son derece uygun olduğunu düşünüyorum ve bence bugün de iyi bir şansa sahip.

Ruben Guerreiro: Bugün kendimi iyi hissediyorum ve genel klasmanda Felline ile bir şeyler yapmayı deneyeceğiz. Tabi başka takımların da güçlü bisikletçileri olacak ama finiş çizgisinde neler olacağını göreceğiz.

Meryemana’yı geçtiğimiz yıl televizyonda gördüm. Kısa, eğimi yüksek ve patlayıcılık gerektiren bir tırmanış. İyi bacaklara sahip olmanın şart olduğu bir tırmanış.

Laurens ten Dam: Bugün takım lideri Louis Vervaeke olacak. Meryemana’yı daha önce hiç tırmanmadım ama bence zor bir etap olacak ve kimin kazanacağını göreceğiz, benim için pek de iddialı olabileceğim bir zaman değil.

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!