Bizimle iletişime geçin

Haberler

TUR İLE İLGİLİ DETAYLAR BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Emin Müftüoğlu zamanında World Tour takvimine dahil edilen ve 18-23 Nisan 2017 tarihleri arasında koşulması planlanan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu,  Dünya Turu takvimdeki diğer önemli yarışlarla çakışması ve ihale aşamasındaki aksamalar nedeniyle öngörülen tarihlerde düzenlenememişti. Bunun üzerine Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, UCI Başkanı Biran Cookson’la 26 Ocak 2017 tarihinde Lüksemburk’ta bir araya gelmiş ve TUR’un ileri bir tarihe ertelenmesi kararına varılmıştı.

Konuyla ilgili UCI yetkilileriyle bir görüşme daha gerçekleştiren Cumhurbaşkanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu yetkililerinin, görüşme sonunda TUR’un 10-15 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılması kararına vardığı konuşulanlar arasında.

Henüz resmi bir açıklama yapılmazken, etap sayısı ve rotasında bir takım değişikliklerin de meydana geldiği dillendiriliyor. Buna göre önceki yıllarda sekiz etap olarak pedallanan TUR altı güne inerken, yarışın başlangıç kentinin Alanya olacağı ve İstanbul’da son bulacağı; geçen sene yarış parkuruna eklenen Konya ve Kapadokya etaplarının ise bu yıl tur güzergahında olmayacağı söylentiler arasında.

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!