Bizimle iletişime geçin

Haberler

TORKU KONYA ŞEKERSPOR’A ÖNEMLİ DAVET

Bu yıl Fas, Kuzey Kıbrıs ve Rodos turlarında elde ettiği bireysel ve takım halindeki başarılarla dikkat çeken Torku Konya Şekerspor bisiklet takımı, Hırvatistan Turu’nda dünyaca ünlü takım ve bisikletçilere karşı boy gösterecek. Sloven sportif direktör Branko Filip yönetiminde çalışmalarını sürdüren takım Erciyes’teki antrenman kampını tamamlayarak yarışın başlangıç tarihi 18 Nisan’a kadar çalışmalarına devam etmek için Konya’ya döndü.

177 ülkede canlı yayınlanacak yarış hakkında Konya Yenigün’e konuşan Konya Torku Şekerspor’un başarılı sprinteri Ahmet Örken, “Hırvatistan turu gerçekten çok zor geçecek. Dünyanın dört bir yanından başarılı bisikletçilerin olacağı bir tur… Başarı zor ama imkansız değil. Özellikle biz çok iyi bir takımız. Bu yarıştan güzel derecelerle döneceğimize inanıyoruz” dedi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Hırvatistan Turu 18-23 Nisan tarihleri arasında altı etap üzerinden koşulacak. Toplamda 1,000kmden fazla pedal çevrilecek organizasyona, aralarında Trek-Segafredo, Astana, UAE Emirates ve Bahrain-Merida gibi World Tour takımlarının da olduğu 20’den fazla takımın katılıması bekleniyor.  

Geçen sene Synergy Baku takımından 34 yaşındaki Hırvat Matija Kvasina’nın kazandığı turda ikinci Tinkoff takımından Jesper Hansen, üçüncü ise şimdilerde Movistar adına yarışan Victor de la Parte’nin olmuştu.

En iyi sprinter mayosunu Trek-Segafredo’nun İtalyan sprinteri Giacomo Nizoolo kazanırken, dağların kralı mayosunu yine aynı takımdan Riccardo Zoidl elde etmişti.

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!