Bizimle iletişime geçin

Haberler

TÜRKİYE’DE İLK KEZ “DAR BÖLGE BİSİKLET YARIŞLARI” DÜZENLENECEK

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve Yönetim Kurulu üyesi Tevfik Erdoğdu, 2019 yılı faaliyet programına alınan “Dar Bölge Bisiklet Yarışları” şampiyonaları hakkında bilgi verdi. Yapılan açıklamada; “Federasyon olarak ülke genelinde bulunan sporcularımızın federasyon faaliyet programında bulunan Türkiye bisiklet şampiyonaları dışındaki gün ve haftalarda Dar Bölge Bisiklet Yarışları’nda mücadele edecekler.” diyen federasyon yetkilileri, Türkiye’de ilk kez düzenlenmesi planlanan yarış serisi hakkında şu bilgileri paylaştı: “Dar Bölge Bisiklet yarışları için Doğu Anadolu, Ege, Güney Doğu Anadolu, Trakya, Karadeniz, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi 7 ayrı bölge için yarış planı oluşturuldu.”

 “Konyalı bisikletçiler, İç Anadolu Bölgesi’nde Konya-Ankara-Karaman ve Çankırı illeriyle mücadele edecek. Bu yarışlar günlük olarak gerçekleştirilecek. Dar Bölge Bisiklet Yarışları, 2019 yılında nisan ve mayıs ayları içerisinde, Bisiklet Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan şampiyonaların olmadığı gün ve haftalarda gerçekleştirilecektir. Bu yarışlar sporcularımızın yarış tecrübelerini artıracaktır.”

“ ‘Dar Bölge Bisiklet Yarışları’, Türkiye bisiklet tarihinde bir ilk olacaktır. Federasyon olarak bisiklet sporunu kalkındırmaya ve geliştirmeye devam edeceğiz. 2019 yılında birçok başarıya imza atmayı hedefliyoruz.”

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!