Bizimle iletişime geçin

Uncategorized

CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU İSTANBUL-TEKİRDAĞ ETABIYLA BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu bugün 55. Kez start aldı.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu bugün 55. Kez start aldı. Türk milli takımı ile birlikte 6 World Tour ve  10 profesyonel kıta takımının yarıştığı Türkiye Turu’nun 156.7 kilometrelik ilk etabı olan İstanbul-Tekirdağ etabı öncesinde Tur’un yıldız sporcuları Cyclist Türkiye’ye konuştu.

Caleb Ewan – Lotto-Soudal

“Kısa bir aranın ardından burada ilk yarışımı koşacağım. Formumun tam olarak hangi seviyede olduğunu bilemiyorum. Buna karşın Türkiye’de yeniden start alıyor olmak harika!

Bugünkü etabın toplu halde sprinte gitmesi bekleniyor. 12 km kala bir tırmanış var ve bu kısım yarışı zorlu hale getirebilir. Ancak bunun sprinterlerin de aşabileceği bir tırmanış olacağını düşünüyorum. Sam Bennett ve Fabio Jakobsen bu anlamda iddialı sprinterlerden.”

Eros Capecchi – Deceuninck Quick Step

“Etabın sprint finişle sonlanmasını sağlamayı umuyoruz. Normal şartlarda etabın grup sprint finişiyle bitecek olması muhtemel ve umarım bizim sprinterlerimizden biri kazanır.

Ben de kendi adıma bir şeyler yapmak isterim ama neler olacağını günden güne daha iyi göreceğiz. Bir çok başarılı sprinterimiz var ve aynı zaman da genç sporcumuz Remco da genel klasman liderimiz olacak.  Ayrıca Türkiye’de ilk kez yarışıyor ve takımımız için en büyük rakipler Sam Bennett ve Caleb Ewan.”

Sam Bennett – Bora-Hansgrohe

“Yılın farklı bir zamanında farklı koşullar ve farklı bir ekiple buradayım. Gerçekten ilginç olacak.

Kendimi iyi hissediyorum. Fransa’daydım ve orada birkaç tek günlük yarışta yarıştım. Kondisyonum gayet iyi durumda. Burada iyi bir sonuç elde etmeye çalışacağım.

Bugünkü etap sprinterlere uygun bir etap. Bu nedenle etabı almak için mücadele edeceğim. Şu an için gayet mutlu ve rahatım. Elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Deceuninck-Quick Step buradaki en iyi takım şu an için, onlara çok dikkat etmemiz gerek. Eğer kendimi iyi bir pozisyonda tutabilirsem sprint gücümle elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!