Bizimle iletişime geçin

Haberler

PINARELLO’NUN 6000 £’LUK ULTRA HAFİF KADROSU F12 X-LIGHT

Pinarello, 2020 ürün yelpazesinin bir parçası olarak yeni amiral gemisi Dogma F12 modelinin ultra hafif versiyonu olan F12 X-Light kadroyu piyasaya sürdü.

Hem disk hem de kumpas frenli seçenekleri ile F12 X-Light, standart F12 geometrisinde ancak  yapımında kullanılan ‘Torayca T1100 UD Dream Carbon’ ile normalden 100g daha az ağırlıkta. Pinarello’nun F12 modelinin disk frenle 840 g, kumpas frenle ise 820 g ağırlığında olduğu düşünülürse markanın yeni ultra hafif kadrolarının 740 ila 720 gram arasında olduğu söylenebilir.

Prince FX Disc

Ek olarak markanın bir önceki modeli olan F10’un ultra hafif versiyonu, Team Ineos’un favori isimlerinden Chris Froome ile Geraint Thomas’ın dağlardaki önemli bir silahıydı.

Ultra hafif kadrosu için 85 kg’lık bir üst limit belirleyen Pinarello, kadronun satış fiyatını kumpas frenli versiyonu için 6000 £, disk frenli versiyonu için ise 6200 £ olarak duyurdu. Eğer siz de 85 kg’ın altındaysanız ve bankada epey paranız varsa bu ultra hafif kadro için hemen sipariş vererek gönderinizi ekim ayında teslim alabilirsiniz.  

Razha Disc

Daha ekonomik bir şeyler arıyorsanız, Pinarello’nun 105 setli ve disk frenle güncellediği Razha Disc’i veya yine disk frenli Prince FX Disc’i tercih edebilirsiniz. 28 mm’lik lastik ve Mavic Askium jant setiyle birlikte gelen Razha Disc’in fiyatı 2500 £ iken Prince FX Disc, 5500 £.

Nytro Gravel

2020’de ürün yelpazesine elektrikli gravel bisiklete de yer veren Pinarello, yeni Nytro Gravel  6000 £’dan piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!