Bizimle iletişime geçin

Haberler

BOOST CAMP HEYECANI YENİDEN BAŞLIYOR

Fotoğraf Tarık Gül

Geçtiğimiz yıl mart ayında ilki düzenlenen Boost Camp, bu yıl ikinci kez Marmaris’te bisikletseverleri ve triatletleri bir araya getirecek. 25-29 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan kamp için kayıtlar ise halen devam ediyor.

Farklı konaklama alternatifleri sunulacak olan Boost Camp, Marmaris Grand Yazıcı Club Turban Hotel’de yapılacak.

Borusan Otomotiv, Pacer Vegan Protein, Sram ve Santini’nin desteğiyle yapılacak olan Boost Camp kapsamında açık deniz yüzme, koşu, yoga ve bisiklet etkinliklerinin yanı sıra Alberto Elli ile sürüş tekniği, Sram ile bisikletin ince ayarları, PT akademi ile fizyoterapi ve bike-fit workshopları düzenlenecek.

Eurosport’un sevilen isimleri Berkem Ceylan ve Sarper Günsal’ın da konuk olacağı Boost Camp’te birbirinden değerli konuklar bisiklet tasarımının merak edilen detayları, beslenme incelikleri, VO2max gelişimi gibi pek çok konuda sunum ve paneller gerçekleştirecek.

Her gün birbirinden zorlu ancak doğasıyla bir o kadar etkileyici rotalarda gerçekleşecek olan bisiklet sürüşlerinde, her rota için uzun ve kısa parkur olarak tercih yapılabilecek. Rotalar sayfasından mesafe ve tırmanış detayları incelenebilmektedir. Söz konusu rotalar için sürüş grupları sınırlı sayıda sporcudan oluşup hız aralıklarına göre belirlenecektir. 

Dört boyunca sürecek kampta katılımcıları her gün sürüş sonrası aktiveler, akşam yemeği öncesi seminerler ve akşam yemeği sonrası sunumlarla birlikte pek çok sürpriz etkinlik de bekliyor olacak.

Detaylı bilgi için boostcamplive.com ‘ a tıklayınız.

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!