Bizimle iletişime geçin

Haberler

ULUSLARARASI FATİH SULTAN MEHMET TURU

Hafta sonu Edirne ve Kırklareli’de ikinci kez düzenlenen Fatih Sultan Mehmet Kırklareli Turu, altı ülkeden 11 takım katılımıyla gerçekleşti. Edirne’den başlayıp Havsa, Babaeski, Lüleburgaz ve Kaynarca’dan geçerek Kırklareli’de son bulan turun ilk gününde milli sporcu Onur Balkan 124 kilometrelik parkuru 2:57:25 ile tamamlayarak birinciliği elde eden isim oldu.

Azerbaycan Milli Takımı’ndan Samir Jabrayilov’un ikinci sırayı aldığı yarış sonunda Ahmet Örken, üçüncü sırayı alarak podyumda yerini aldı.

1.2 kategorisinde gerçekleşen turun ikinci günü ise Edirne’den start aldı. Milli sporcu Ahmet Örken, Kırklareli’de son bulan 130 kilometrelik yarışı 3:09:36 ile birinci sırada tamamladı. Azerbaycan Milli Takımı’ndan Samir Jabrayilov’un ikinci olduğu yarış sonunda üçüncülüğü elde eden isim, Fas adına yarışan Lahcen Sabbehi oldu.

Yarış sonrasında gerçekleşen ödül törenin Ahmet Örken’e madalyasını ve kupasını Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz verdi. Samir Jabrayilov ödülünü Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu’dan alırken, Lahcen Sabbahi ödülünü Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Hacı Bekir Bardak verdi.

Günü üçüncü sırada tamamlayan Lahcen Sabbahi kazandığı En İyi Genç Sporcu ödülünü, Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu’ndan alırken takım klasmanında şampiyon olarak turu tamamlayan Türk Milli Takımı ise En İyi Takım ödülünü Kırklareli Vali Yardımcısı Vekili Emre Öztürk’ten aldı.

Yarışın tüm sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!