Bizimle iletişime geçin

Haberler

KUZEY KIBRIS GRAN FONDO 2019

Bisikletseverler, 16-17 Kasım’da Green Pedal Kuzey Kıbrıs Gran Fondo’da buluşuyor. Kıbrıs Bisiklet Federasyonu’nun desteği ile Green Pedal ekibinin “Bisikletsiz çocuk kalmasın” projeleri kapsamında yaptıkları en büyük organizasyon olan Gran Fondo Kuzey Kıbrıs, bir kez daha bisikletçileri ağırlamaya hazırlanıyor.

Zamana karşı, kısa ve uzun parkur olmak üzere üç kategoride gerçekleşecek olan yarış için kayıtlar sürüyor. 13 Kasım’a kadar devam edecek kayıtlar kapsamında lisans veya sağlık raporu ibraz etmek gerekiyor. Yarış günü de kayıt alımının sürdürüleceği yarışta, ilk gün zamana karşı müsabakaları yapılacak olup 17 Kasım Pazar günü uzun ve kısa parkurda yol yarışı koşulacak.

Türk Bisiklet Tarihinin Efsane İsmi Mustafa Palaska ile Bisiklete Dair…

Green Pedal Gran Fondo North Cyprus paylaştı: 3 Kasım 2019 Pazar

Organizasyon kapsamında yarışların yanı sıra parti ve etkinlikler de yapılacak. Ek olarak Türk bisikletinin önemli isimlerinden eski milli pedal Mustafa Palaska’nın da yer alacağı ve 16 Kasım’da bir söyleşi de gerçekleştireceği organizasyonda bisikletçiler bir yandan yarış heyecanını yaşarken bir yandan da keyifli vakit geçirebilecek.

Yarışla ilgili detaylı bilgi ve kayıt için tıklayın.

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!