Bizimle iletişime geçin

Haberler

DAVIDE REBELLIN, 27 YILLIK KARİYERİNİ KAMBOÇYA’DA SÜRDÜRECEK

48 yaşındaki İtalyan bisikletçi Davide Rebellin, önümüzdeki yıl Kamboçya’da bir kıta takımı ile pelotonda yer almaya hazırlanıyor. Çoğu bisikletçinin çoktan emekli olduğu bir yaşta yeni bir takımla anlaşmaya hazırlanan Rebellin, Cambodia Cycling Academy’de yarışacak.

1992’de GB-MB Maglificio takımıyla profesyonel bisiklet kariyerine başlayan İtalyan bisikletçi, Liège–Bastogne–Liège, Amstel Gold, La Flèche Wallonne, Giro dell’Emilia, Tirreno–Adriatico ve Paris–Nice’te yarışarak pek çok galibiyet elde etti.

Kariyerinin en başarılı yıllarını 2002-2008 yılları arasında Gerolsteiner ekibiyle birlikte geçiren Rebellin, 2008 Olimpiyatları’nda Mircera isimli bir doping ilacı için yapılan testte pozitif sonuç alınmasının ardından 2 yıl ara verdi. Sonrasında 2013-2016 yılları arasında CCC–Polsat–Polkowice takımında yarışan Rebellin, önce emekli olacağını açıkladı sonrasıda ise yeni sezonda Macaristan’ın Epowers Factory Team ekibiyle yarışacağını duyurdu.

Şimdi ise Kamboçya’nın kıta takımına geçmeye hazırlanan 48 yaşındaki Rebellin, iki yıl daha yarışmaya devam eder ve 50 yaşına yarışmaya devam eden profesyonel bir bisikletçi olarak gelmeyi başarırsa bunu gerçekleştiren ilk profesyonel bisikletçi olacak.

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!