Bizimle iletişime geçin

Haberler

GERAINT THOMAS, SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN 360.000 £ BAĞIŞ TOPLADI

2018 Tour de France şampiyonu Britanyalı bisikletçi Geraint Thomas, İngiltere’de sağlık çalışanları için oluşturulan yardım fonu NHS Charities Together’a destek olmak için 36 saat boyunca Zwift’te pedal çevirdi. Sağlık çalışanlarının uzun çalışma saatlerini bisiklet üzerinde simüle eden Thomas, Cardiff’teki evinin garajında 15 Nisan Çarşamba günü itibariyle 17 Nisan Cuma gününe kadar üç gün boyunca 12 saat pedal çevirip 12 saat dinlenerek bağış etkinliğini tamamladı. 

“Abartmıyorum, son iki saat bisiklette yaşadığım en zor anlardandı” diyen Thomas, zorlu sürüşün ardından bir hafta boyunca dinleneceğini belirtti. 

“Yolda yaptığım en uzun sürüş 8 saat ve bunu da 20 dakikalık bir kahve molasıyla yapmıştım. Trainerda ise bugüne dek maksimum üç saat antrenman yapmıştım ve bu dışarıda binmekten çok daha zor, farklı bir deneyimdi. 36 saatlik bir sürüş normalde sağlam bir antrenman haftasına denk gelirdi benim için. O yüzden toparlanmak için bir hafta boyunca dinleneceğim.”

33 yaşındaki Britanyalı bisikletçi bu sürüşün, hem kişisel hem de genel bir yardım çabasının bir sonucu olduğunu söyledi. “Annem emekli olmasına rağmen çalışmak için Cardiff’teki Velindre kanser hastanesine geri döndü. Keza en yakın arkadaşım da bu süreçte çalışmakta olan bir doktor.”

“İnsanların neler yapmaya çalıştıkları ile ilgili çok fazla hikaye duyuyorum ve ben de buna küçük bir katkı sağlamak için bir şeyler yapmak istedim.”

Thomas, 36 saat boyunca devam eden sürüşü boyunca NHS Charities Together fonu için 360.000 £ bağış toplamayı başardı. 

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!