Bizimle iletişime geçin

Editoryal

Decathlon ile #Sporadevam – Bisiklet için kadro ve tur çantaları

Son bir yıldır yaşam biçimlerimizde yapmamız gereken değişikler sonucunda gezilerimiz için yeni ulaşım biçimleri benimsedik. Bu ulaşım biçimlerinden en çok öne çıkan ise bisiklet oldu.

Fotoğraf Fredrika Ek

Son bir yıldır yaşam biçimlerimizde yapmamız gereken değişikler sonucunda gezilerimiz için yeni ulaşım biçimleri benimsedik. Bu ulaşım biçimlerinden en çok öne çıkan ise bisiklet oldu. Bir hafta sonu gezisinde mesafemizi koruyamadığımız uçak veya tren gibi araçlar yerine, doğayla iç içe olabilmemizi kolaylaştıran mütevazı ama konforlu bisikletlerimizi tercih ettik. Bu yeni durumla birlikte, bisiklet sürmek için bir bagaj setine ihtiyaç duyulduğunun farkına varıldı. Bisiklet sürerken yanımıza alabileceğimiz çantaların avantajlarını Decathlon Türkiye ile birlikte sıraladık.

Konforlu bir sürüş sağlarlar

Bisiklet sürerken zaten sahip olduğunuz bir seyahat çantasını da kullanabilirsiniz, ancak ideal bir bisiklet çantası işinizi kolaylaştıracak bazı farklı niteliklere sahiptir.

Bisikletler için özel olarak hazırlanmış kullanışlı tasarımları sayesinde sürüş sırasında size engel olmazlar; bisikletinizin uygun bölümlerine yerleştirebileceğiniz için size konforlu bir sürüş deneyimi yaşatırlar. Şekil ve hacimleri bisikletler için ideal olmakla birlikte, zorlu hava koşullarına dayanıklıdırlar.

Önerimiz,

Kadro Çantası – 1,5 – 300 Riverside,  bisiklet sürerken kişisel küçük eşyalarınızı veya pompa gibi gerekli bakım aletlerini taşımanız için tasarlanmış 1,5 litre hacimli bir çantadır. Kullanışlı tasarımı ve cırt cırtlı bantları sayesinde tüm bisiklet kadrolarının farklı yerlerine her yönde sabitlenebilir ve kullanımı pratiktir. Çift kürsör sayesinde tamamen açılabilir olması ve fermuarlı cebi kullanım kolaylığı sağlar.

Tamir setine ihtiyaç duyabilirsiniz

Geziniz esnasında bisikletinizin bakıma veya tamire ihtiyacı olabilir. Bu yüzden bisikletinizde tamir setinizi de depolayabileceğiniz bir çanta taşımanız gerekebilir. Ayrıca malzemeleriniz zorlu şartlarda kuru kalması da önemlidir.

Önerimiz,

Sele Çantası – L Boy – 2,5 L – Siyah – 900 Riverside,  tamir setinizi ve kişisel eşyalarınızı taşımanız için tasarlanmış, 2,5 litre hacimli bir çantadır. Seleye cırt cırtları sayesinde kolayca takılabilir ve Kanyon” tipi yuvarlayarak açma – kapama biçimiyle kullanım kolaylığı sağlar. Su sıçramalarına ve çamura karşı %100 su sızdırmazlık özelliğiyle zorlu şartlarda da rahatlıkla kullanabllirsiniz.

Aklınız eşyalarınızda kalmasın

Geziniz esnasında lazım olmaları ihtimaline karşı kişisel eşyalarınız görebileceğiniz ve ulaşabileceğiniz bir konumda bulunmalı. Eşyalarınızın hala yerinde olduğundan emin olmak için bisikletin önüne sabitleyebileceğiniz bir çanta taşımak isteyebilirsiniz.

Önerimiz,

Kadro Çantası – 2L – S – 520 Siyah Riverside, 2 litre hacimli ve bisiklet sürerken kişisel küçük eşyalarınızı ve telefonunuzu taşımanız için tasarlanan bu çanta, siyah ve camgöbeği/siyah renk seçenekleriyle geliyor. Eşyalarınızın ulaşabileceğiniz bir konumda olması için gidon boğazının hemen arkasına sabitlenebiliyor. Entegre akıllı telefon aparatı ile telefonunuzu da kullanabilirsiniz.

Yağmurlu Havalara Karşı Hazır Bulunun

Gezi esnasında güneşli havalar beklenmedik zamanlarda yerini yağmurlu havalara bırakabilir; bu yüzden eşyalarınızın ıslanma tehlikesine karşı hazırlıklı olmanızda yarar var. Su geçirmez özellikte ürünler kötü hava koşullarında her zaman kurtarıcınız olacaktır.

Önerimiz,

Su Geçirmez Bisiklet Portbagaj Çantası – 20 L – Siyah Elops, günlük eşyalarınızı bisikletinizin portbagajında su geçirmez kumaşıyla kuru bir şekilde taşımanız için tasarlanmış. 20 litre hacminde ve 570 gram ağırlığında olan bu çanta maksimum 7 kg ağırlık taşıyabiliyor. Altta kayışla sabitleme noktası bulunuyor ve bisikletin sağına veya soluna sabitlenebilir.

Ağır eşyalarınız taşımaya engel değil

Gezilerinizde çantaya koyamayacağınız ama yanınızda bulundurmanız gereken daha büyük boyutta ve ağırlıkta eşyalar olabilir. Bu yüzden bisikletinize bir portbagaj takmanız size avantaj sağlayabilir.

Önerimiz,

Portbagaj – 24 / 28″ – 100 Elops, sepet ve çanta gibi eşyalarınızı bisikletinizin arkasında taşımanız için tasarlanmış bir portbagaj valizdir. 10 kg’a kadar ağırlık taşıyabilir; hafif ve ekonomiktir. Uzunluğu ve yüksekliği ayarlayabilirsiniz. Üst kısmında bulunan yay sayesinde çantanızı taşıyabilirsiniz.

Triatlon’un zorlu koşulları sizi korkutmasın

Triatlon tutkunları içinse çevresel koşullardan (rüzgar, yağmur, dalga vb.) kolayca etkilenmeyen, ekipmanlarınızı rahatlıkla sığdırabileceğiniz ve yarış sırasında kendinizi rahat hissedebilmenize yardımcı olacak bir çanta gerekebilir.

Önerimiz,

Triatlon Sırt Çantası – 35L – Siyah / Mavi Aptonia, 35 litrelik kabin boyuyla ve farklı bölmeleri sayesinde triatlon ekipmanlarınızı kolayca taşımanız için tasarlanmış. Üç farklı yarıştan oluşan triatlon sporu için çantada yüzme, bisiklet sürme ve koşu için ayrı ayrı bölümler bulunduğundan, her yarış için ekipmanlarınızı değiştirebilirsiniz. Kask ve spd ayakkabıyla beraber koşu ayakkabınızı da yerleştirilebilirsiniz. Ayrıca fileli gözlerinde jel&bar, anahtar vb. eşyalarınızı taşıyabilirsiniz. Yüzme gözü çantanın geri kalanından ayrılabilir; delikli kumaşı sayesinde wetsuitiniz oldukça hızlı bir şekilde kurur.

 

Fotoğraf Intepid Travel

Yanınızda bulundurmanız gereken başka şeyler de olabilir

Bisiklet ile geziye çıkarken yanınıza ne tarz çantalar almanız gerektiğini ve bunları nerelerde kullanabileceğinizi inceledik. Fakat çantanıza gerekli ekipman, eşya ve yiyecekleri koymadan çıkmamanız da önemli.

Bisiklet sürüşü sırasında terleme yoluyla su kaybedersiniz ve kaybettiğiniz su performansınızı düşürebilir. Bu yüzden sık sık ama zamana yayarak sıvı tüketmeniz, su içmeniz lazım. Yanınızda su taşımak için bir matara edinmek isteyebilirsiniz.

Önerimiz,

Suyunuzu çantada değil de ayrı bir matara kafesinde taşımak isterseniz onun için de bir önerimiz var.

Önerimiz,

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!