Bizimle iletişime geçin

Haberler

Greg Van Avermaet yaşadığı form kaybını covid–19 aşısına bağlıyor!

Eski olimpiyat şampiyonu, Greg Van Avermaet ‘’Vücudum bilinmeyen bir düşmanla savaşıyor ve bu aşı olabilir’’ dedi

Greg Avermaet, yaşadığı form düşüklüğü nedeninin, covid – 19 aşısı kaynaklı olabileceğini belirtti. 36 yaşındaki bisikletçi, güncel kan testlerinin sonuçları için ‘’ Testlerin sonuçları bağışıklık sistemimde bir şeylerin doğru olmadığını gösteriyor.’’ dedi.

Çift doz Pfizer aşısı olan Greg Van Avermaet şöyle devam etti: “İyi uyuyorum, iyi antrenman yapıyorum ve kendimi iyi hissediyorum buna rağmen performansım en iyi halimden %3 daha geride’’

“Önümüzdeki günlerde bazı doktorlara gidip tavsiyelerini alacağım, bu, yarışmayı bırakmam gerektiği anlamına geliyorsa, öyle olsun.’’

“İyi haber şu ki, bir şeylerin yanlış olduğunu biliyorum, ancak diğer yandan aşının sporcuların vücutları üzerindeki etkisi konusunda çok az araştırma yapıldı.” diye konuşmasına devam eden Belçikalı bisikletçi bu sezonki büyük hedefinin 2017’de kazandığı ve bu yıl 3 Ekim’e ertelenen Paris – Roubaix yarışı olduğunu belirtti ancak yaşadığı bağışıklık sorunları nedeniyle yarışı kaçırabileceğini de ekledi. “Önümüzdeki günlerde bazı doktorlara gidip tavsiyelerini alacağım, bu, yarışmayı bırakmam gerektiği anlamına geliyorsa, öyle olsun.’’ dedi.

Ayrıca aşının performansını etkilediğini belirten tek bisikletçi de Van Avermaet da değil, Temmuz ayında Fransa Turu’nda Jakob Fuglsang, Fransa Turu’nun final etabına kendini iyi hissetmediği için katılamamış ve covid – 19 aşısının performasına etki ettiğini belirtmişti.

Kaynak: Road.cc

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!