Bizimle iletişime geçin

Haberler

Bisikletçilere Yolda Destek

Avrupa’yı dolaşan mini tır ile bisiklet bakımına ihtiyaç duyan insanlara yardım ediliyor.

2018’den itibaren bisikletçilere mekanik yardım veren ve kahve ikram eden bir oluşum olan “Selle Royal Yolda Bisikletçiye Destek Ver” projesi Avrupa’yı gezmeye devam ediyor. Mini tır, 25 Temmuz’dan itibaren Jesolo, Garda Gölü, Treviso ve Mantova bisiklet yollarında sporseverlere yardımcı olmaya devam etti.

Daha önceleri Salzburg, Augsburg, Stuttgard, Koblenz, Köln, Konstanz, Trento gibi Avrupa’nın farklı yerlerinde faaliyet gösteren tır; yoldaki bisikletçilerin yüzünü güldürüyor. İtalyan Selle Royal şirketi tarafından tasarlanan ve desteklenen proje pandemi öncesinde İtalya, Avusturya, Almanya ve Hollanda’yı birkaç kez turladı.

İster sporcu, ister aile, ister günlük yaşamına bisikleti entegre etmiş kişilere çeşitli hizmetler sunan tır, gittiği her lokasyonda 1-2 gün boyunca konaklıyor. Bisikletin kontrolleri ve bakımı yapılırken aynı zamanda kahve içebilir ve çalışanlar ile hoş sohbet edebilirsiniz.

Projenin amacı bisiklet kültürünü dünya genelinde yaygınlaştırmak ve bisikleti yaşam tarzının bir parçası olarak seçenleri desteklemek. 50 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Selle Royal firması bisiklet dünyasını yakından takip ediyor; bisikletçilerin ihtiyaçlarını tespit ederek, yeni trendler ışığında bisikletli yaşam tarzını destekleyen bu projeye katkı sunuyor.

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!