Bizimle iletişime geçin

Haberler

Artan Koronavirüs Vakaları Kros Bisikleti Sezonunu Etkiledi

Kuzey Avrupa’daki artan koronavirüs vakaları sebebiyle Antwerp’teki Dünya Kupası yarışı iptal edildi.

Kuzey Avrupa’da koronavirüs vakalarındaki artış ve “Omicron” varyantının ortaya çıkması, önümüzdeki hafta sonu Antwerp’te yapılacak Dünya Kupası ayağının iptal edilmesine sebep oldu. 5 Aralık’ta yapılması planlanan yarış, Tom Pidcock ve Wout van Aert’ın mücadelesine sahne olacaktı. Belçika’daki yarışın iptal kararı pazar günü açıklandı. 18 Aralık’ta Rucphen, Hollanda’da yapılacak yarışta ise seyirci olmayacak.

Belçika’daki mevcut önlemler, katılımcıların aşı olduğunu kanıtlayan karneleriyle beraber halka açık etkinliklerde yer almasına herhangi bir kısıtlama getirmiyor. Geçtiğimiz kış aylarında tüm kros bisikleti sezonu seyircisiz bir şekilde gerçekleştirilmişti. Bu yıl ise yasağın kalkmasıyla beraber büyük kitleler kros bisikleti yarışlarını yerinde takip etmek için tribünleri doldurdu. Antwerp yarış organizatörü Christophe Impens pazar günü yaptığı açıklamada; VIP çadırları, seyirci alanları ve barlarda alınacak ek önlemlerin tamamen güvenli bir etkinliği garanti etmek için yeterli olmadığını söyledi.

19 Aralık’ta Rucphen’de düzenlenecek Dünya Kupası ayağının organizatörleri, Hollanda’nın koronavirüs vakalarındaki son artış nedeniyle tüm spor aktivitelerinin seyircisiz olmasını zorunlu kılmasının ardından mücadeleye seyirci alınmayacağını açıkladı. Kendi evinde Tom Pidcock karşısında yarışacak Mathieu van der Poel, seyirci desteğinden yoksun olacak.

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!