Noel Öncesi İhtiyaç Sahibi Çocuklar Bisikletlerine Kavuşacak

Noel Öncesi İhtiyaç Sahibi Çocuklar Bisikletlerine Kavuşacak

Altıncı senesine giren “Noel Bisiklet Etkinliği”, 18 Aralık Cumartesi günü saat 10:00’da Madera Ford’da yapılacak ve çocuklara bisikletleri armağan edilecek. Madera County bölgesinde ihtiyacı olan çocuklara verilecek dağ bisikletleri, yeni sahiplerinin olacak. Çocuklara bir ebeveynin eşlik etmesi ve ailelerin Madera County’de ikamet etmeleri isteniyor. Etkinlikte, her haneye iki bisiklet hediye edilecek. Sıra sistemiyle dağıtılacak bisikletler için etkinliğe ilk gelenler avantajlı olacak.

Madera Ford filo müdürü ve etkinliğin organizatörü Mitchell Riegelhuth, “Bu bisikletler çocuklar için yeni bir araba gibi. 0 kilometre bisikletler çocuklarla buluşacak. İlk olarak 2016 yılında bağışlanan 50 bisikletle başlayan bu serüven, yıllar içinde gelişerek büyüdü. Bu yıl, 215 bisikleti ihtiyaç sahibi çocuklarla buluşturmayı planlıyoruz. Bu çocukların çoğu, belki de hayatları boyunca ilk kez bir bisiklet sahibi oluyorlar.” ifadelerini kullandı.

2021’in şubat ayında Mitchell Riegelhuth’a kanser teşhisi kondu. Yapılan tedavilerin sonuç verip vermeyeceği ise belirsizdi. Tedavisinin ortasında Riegelhuth, yaşadığı kötü anları bir sosyal sorumluluk projesi ile göz ardı etmeyi başardı. Bugün, Riegelhuth kanseri atlattı ve faydalı amaçlara hizmet edebilecek kampanyalarda çalışmaya devam ediyor.

Riegelhuth diğer sosyal sorumluluk projelerinde de rol alıyor. Yapılan proje ile, mayıs ayında Valley Çocuk Hastanesi’nde kemoterapi tedavisi gören 86 çocuğa Amazon Fire tablet hediye edilmişti.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir