Fotoğrafın Hikayesi: Bordeaux-Paris

Fotoğrafın Hikayesi: Bordeaux-Paris

Bordeaux-Paris yarışı, uzun kilometrelere sahip rotasıyla dikkat çeken bir yarıştı. Bordeaux’nun kuzeyinde gece saat 2’de başlayan mücadele, 14 saat sonra Paris’te sona erdi. Parkurun ikinci bölümünde, bisikletçilere hava direncinden minimum düzeyde etkilenmeleri için derny motorlar eşlik etmişti.

Libourne kenti geçildikten sonra yola atlayan bir köpek, George Pilkington Mills ve Jiel Laval’ın kaza yapmasına sebep oldu. Bisikletinde problem yaşayan George Pilkington Mills, vatandaşı Montague Holbein’in antrenöründen yeni bir bisiklet edinerek yoluna devam etti.

Angoulême ve Ruffec arasındaki zorlu yoldan faydalanarak George Pilkington Mills, rakiplerini silkelemeyi başardı. Yarışın tamamlandığı Maillot limanında, 2000’in üzerinde seyirci Britanyalı George Pilkington Mills’in galibiyetini alkışlıyordu.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir