Bizimle iletişime geçin

Haberler

Bisikletle Türkiye Turunda Anne Ziyareti

Alman öğretmen Ruben Scherer, ülkesinden başladığı bisiklet turunda Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşamını sürdüren annesini ziyaret ettikten sonra rotasına devam ederek Demre’ye geldi.

Almanya’nın Bayern Eyaleti’ndeki Rosenheim şehrinde öğretmenlik yapan Ruben Scherer (34) geçen yıl ağustos ayının ilk haftası bisikletle tura çıktı. Avusturya, İsviçre ve İtalya’yı pedal çevirerek gezen Scherer, gemiyle Arnavutluk’a gitti. Sonrasında bisikletiyle Yunanistan’ı gezen Scherer, kasım ayında Türkiye’ye geldi. Edirne, İstanbul, Yalova, Bursa, Kütahya, Afyon, Isparta, Burdur ve Antalya’yı gezen Scherer geçen 1 Kasım’da Alanya’ya geldi. Alanya’da yerleşik olarak yaşamını sürdüren annesi Anette Scherer’i ziyaret eden Scherer, 5 ay Alanya’da yanında kaldı. 1 Nisan’da Alanya’dan bisikletiyle rotasında devam eden Scherer, ülkesine dönüş yolunda Demre’ye uğradı.

Muğla, Aydın ve İzmir’i gezmeyi planlayan Scherer, İzmir’den gemiyle Yunanistan’a sonrasında da Mekadonya, Kuzey Mekadonya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Hırvatistan, Slovenya ve Avusturya ve ülkesine gitmeyi hedefliyor. Scherer; “3 yıl önce Türkiye’ye tatil için gelmiştim. Hayran kaldım. Annem kendisine yeni yaşam yeri olarak Alanya’yı seçmişti. Hayalimdeki yolculuğu, bisikletimle gerçekleştiriyorum. Toplam 6 bin 500 kilometre yol yapacağım” dedi.

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Team Polti Kometa, 2024 yılında Ivan Basso ve Alberto Contador bisiklet projesinin yeni adı olacak

Haberler

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!