Konya’da Georgios Bouglas podyum gördü

Konya’da Georgios Bouglas podyum gördü

26. Uluslararası Mevlana Bisiklet Turu’nun ikinci etabı koşuldu. Yarışı Minsk Cycling Club’dan Siarhei Shauchenka kazanırken, Salcano Sakarya BB’den Georgios Bouglas ikinci olarak podyuma çıktı. Üçüncü sırayı Mazowsze Serce Polski takımından Mihkel Räim aldı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından, Konya Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu, Meram ve Karatay Belediyelerinin destekleriyle düzenlenen 26. Uluslararası Mevlana Bisiklet Turu devam ediyor.

Mevlana Meydanı önünde 129 sporcunun start almasıyla başlayan ikinci etap, 136,9 kilometrelik Konya-Kilistra rotasında yapıldı.

Fotoğraf AA

İkinci etabı Minsk Cycling Club’dan Siarhei Shauchenka kazanırken, Salcano Sakarya BB’den Georgios Bouglas ikinci olarak podyuma çıktı. Üçüncü sırayı Mazowsze Serce Polski takımından Mihkel Räim aldı.

İlk etapta 11. olan Salcano Sakarya BB’nin Yunan bisikletçisi Georgios Bouglas, bu etapta da ikinci olarak dikkat çekti. Spor Toto Cycling’den Oğuzhan Tiryaki 13. olarak, bu etapta en iyi sıralamayı yapan Türk sporcu oldu. 

Yarışa Türkiye’den Spor Toto Cycling Team, Salcano Sakarya BB, Konya Bisiklet Sporu Kulübü, Trek Trakya Bisiklet Kulübü ve Çatalhüyük Cumra Belediye Spor Kulübü olmak üzere beş takım katılıyor. 

Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Cezayir, Fransa Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Polonya, Bahreyn, Belarus, Azerbaycan, İran, İsviçre ve Malezya’dan toplam 21 takım mücadele ediyor.

Dört etap sürecek 26. Uluslararası Mevlana Bisiklet Turu’nun üçüncü etabı olan Konya-Sille etabı için sporcular, yarın saat 09.00’da Mevlana Meydanı’ndan start alacak.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir