Bizimle iletişime geçin

Haberler

Tom Pidcock’un Yeni Pinarello Kros Bisikleti

Ineos Grenadiers sporcusu kros bisikleti sezonunda Pinarello’nun Crossista modelini kullanacak.

Tom Pidcock geçtiğimiz sezon kış aylarında Specialized S-Works Crux bisikletiyle kros sezonunu koşmuştu.

Daha sonra Şubat ayında Ineos Grenadiers kadrosuna katılan Pidcock, yol yarışlarında Pinarello bisikleti kullandı. İtalyan firmasının dağ bisikletinin yeni modeli olmadığı için Britanyalı sporcu, Büyük Britanya’ya tarihindeki ilk dağ bisikleti altın madalyasını kazandırırken BMC bisikletiyle yarışmıştı. Pinarello, Crossista+ kros bisikletini 2018’in sonlarında piyasaya sürmesine rağmen, ilerleyen yıllarda yeni bir model geliştirmemişti.

Leeds doğumlu 22 yaşındaki Tom Pidcock, Andorra’nın tepelerine 3.199 metre irtifa kazanarak çıktığı 111 kilometrelik sürüşün ardından yeni bisikletinin fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.  Üst boru üzerindeki altın rengi ‘Crossista’ kelimesi dikkat çekti. Sele borusu üzerindeki Britanya renkleri göze çarpan bir diğer detaydı.

2021 sezonuyla beraber INEOS Grenadiers ile üç yıllık sözleşme imzalayan Britanyalı sporcu yol takviminde kalburüstü bir sezonu geride bıraktı. Kuurne – Bruxelles – Kuurne 3.lüğü ve Strade Bianche 5.liği ile başlayan klasik sezonu Brabantse Pijl’de gelen yarış galibiyetiyle taçlandı. Amstel Gold Race podyumunun yanı sıra kariyerinin ilk büyük turunu Vuelta’da koşan Tom Pidcock, Dünya Şampiyonası Yol Yarışı’nı 6. bitirerek 2021 yol bisikleti sezonunu tamamladı.

Pidcock, kros bisikleti sezonuna 4 Aralık tarihinde Boom’da düzenlenecek Superprestige ayağı ile başlayacak.

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!